Servicii catering

Simțiți bucuria unui moment culinar de calitate și plăcerea de a trăi momente inedite alături de familie sau de colegi cu ajutorul serviciului de catering marca KUIB!

Preparatele create în bucătăria restaurantului nostru aprind și întrețin dragostea pentru arta culinară, îmbinând armonios ingredientele cu simțurile noastre: gust, miros, culoare, formă și finețe.

Câte gusturi, atâtea preparate: colțul vegan, colțul românesc, meniul gourmet sau specialitățile din pește sunt câteva dintre opțiunile pe care le punem la dispoziție.

Ce ne recomandă? Experiența de peste 15 ani a bucătarilor noștri, promptitudinea serviciului de livrare și clienții mulțumiți care revin, sezon de sezon, și își organizează evenimentele cu ajutorul meselor preparate în KUIB.

Cu cine vorbim cel mai des pentru serviciile de catering?

  • Companii
  • Pensiuni / Vile care nu pot asigura toate mesele zilei
  • Petreceri în familie (acasă sau în aer liber)
  • Evenimente private
  • Petreceri pentru copii
  • Evenimente de înaltă ținută la Cazino Sinaia / Castelul Peleș

Detalii organizatorice
Meniul de catering este meniul restaurantului pe care îl puteți răsfoi aici. Putem să personalizăm diversele meniuri, în funcție de temă și buget, la cererea dumneavoastră.

Comenzile se pot plasa de marți până duminică (cu excepția zilei de luni) în intervalul orar 11:00 – 21:00. Ultima comandă se face la ora 21:00 , comanda minimă este de 50 lei și timpul maxim de livrare este de 1h. Pentru comenzile special făcute pentru evenimente și grupuri mari, timpul de livrare este comunicat atunci când este plasată comanda.

Livrarea se face local în Sinaia și în Poiana Țapului (Bușteni), fiind perceput un tarif de livrare conform comenzii.
Clienții fideli care apelează la serviciile noastre de catering în mod constant au parte de un discount de 10%.

Serviciul de catering nu se adresează exclusiv grupurilor organizate, ci tuturor celor care vor să încerce meniul nostru.

Pentru un serviciu de catering ca la carte nu trebuie să cauți prea departe! Sună-ne acum sau scrie-ne pe adresa de email contact@kuib.ro

Telefon restaurant: +40 735 189 107
Telefon recepție: +40 732 127 737