Botez Kuib

Un eveniment deosebit se creează prin calitatea oamenilor și a serviciilor oferite de aceștia. Pentru că ne gândim la primele momente ale micuților dumneavoastră, vă invităm să vă bucurați de un loc de poveste pentru un botez minunat de elegant.

Vreți un botez elegant prin calitate și simplitate, ambient clasic, dar în același timp modern, pregătit cu mult bun gust? Totul și încă ceva în plus se regăsesc la KUIB: locul unde timpul nu se măsoară în ore, ci în momentele petrecute alături de cei dragi.

Dacă panorama masivului Bucegi și aerul tare de munte vă inspiră în organizarea evenimentului perfect, Parcul Complexului este spațiul ideal pentru a organiza ceremonii în aer liber. Aproape 1000 mp se află la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de spațiul liniștit din cartierul artiștilor de altădată.

Atât în restaurant, cât și în Parcul Piatra Șoimului, se pot organiza welcome-uri în aer liber, cu un aer clasic sau tradițional, învăluite într-un miros proaspăt de pădure și verdeață.

Restaurantul KUIB este un spațiu special gândit pentru nefumători și un cadru de siguranță pentru cei mai mici participanți la evenimente – copiii. Terasa restaurantului este deschisă pentru cei care fumează, iar pentru serile răcoroase avem pregătite pături încălzite și călduroase.

Vă pregătim un meniu personalizat care vă oferă posibilitatea de a vă lăsa amprenta pe orice detaliu doriți. Maestrul nostru bucătar vă ascultă şi vă propune meniul, inclusiv bufet suedez, și apoi vă invită să-l degustaţi.

Ofertele noastre personalizate includ și pachetele de open bar cu băuturi răcoritoare sau alcoolice și oferte de candy-bar, pentru cei care vor să încerce și să aprecieze savoarea și dulceața preparatelor în casă.

Alegeți varianta de meniu preferată din propunerile noastre de mai jos:

Bufet varianta 1 Bufet varianta 2 Meniu Început de poveste
Meniu Rază de soare Meniu Obrăjori ca doi bujori

Aranjamentul spațiului de eveniment este stabilit de comun acord cu clientul, adecvat meniului ales. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a ne asigura că evenimentele speciale sunt exact cum vi le imaginați. Suntem flexibili și colaborăm foarte bine cu firmele de evenimente propuse de clienții noștri.

Dacă vreți ca muzica să răsune încă o dată în cartierul lui George Enescu, într-un loc primitor și frumos amenajat, cu un meniu ales și servicii de calitate, vă invităm să ne contactați la contact@kuib.ro!